Blog No Sidebar

Времињата се сменија, па дури и начинот на кој бизнисите им пристапуваат на своите клиенти се промени. Традиционалниот маркетинг направи чекор назад и донесе ново лице пред индустријата. Интернетот донесе сосема нов п

Повеќето компании ја сфатија важноста за маркетингот на социјалните медиуми и повеќето можности и придобивки што им ги дава на маркетерите. Од прва рака видовте како социјалните медиуми можат да ја поттикнат продажба

close
type characters to search...
close