UX/UI
ВЕБ ДИЗАЈН

Понудата има важност до 31.12.2022

q

НАШИ КЛИЕНТИ

Вашиот веб-сајт е еден од најважните аспекти во присуството на вашиот бренд или услуга и важно е правилно и квалитетно
да го дизајнирате.

Со тим од креативни професионалци и повеќе од 7 години искуство, ние се фокусираме на сигурни решенија за дизајн што го подобруваат брендот и оригинални концепти за дигитален развој.

UX/UI Веб Дизајн

Подготвен за сите уреди
( мобилен телефон, лаптоп, десктоп, таблет )

Домен и Хостинг

Бесплатен .mk домен и неограничен веб хостинг простор за првата година.

Е-Commerce ready

Веб-сајт подготвен за интернет продажба.

SEO Оптимизација

Оптимизација на содржината за лесно пронаоѓање на вашиот веб сајт на интернет пребарувачите.

UX/UI Респонзивен Дизајн

( Mобилен Телефон, Лаптоп, Десктоп, Таблет )

Вклученo:

Trusted worldwide and used in over 450 known leading brands and businesses

“Hiring new employees is a long process, and you need a trusted friend to help you with that. Hoopi is an amazing HR management platform that will help you from the get-go.”

Geneva Dean, VP HR GTECH

Improve HR processes with complete HR service automation

Get an interactive demo of all the Hoopi features and abilities. We are here to assist and guide you throughout the process.

© copyright PlayDigital 2022