¿Сакате да дознаете повеќе за вашиот  дизајнер?

Окото нека биде отворено, сетилото за слух нека биде возбудено, и од најлесниот здив до најветровиот татнеж, од наједноставниот звук до највисоката хармонија, од најжестоката и најстрасна љубопитност, до најнежниот разумен збор, дизајнот е тој кој говори и манифестира присуство, моќ и пространост на односите.

contact@playdigital.mk

Design

Development

Realisation

close
type characters to search...
close